SYSTO

Iedereen tevreden!

april 25, 2013

De resultaten van het onafhankelijke Qfor klantentevredenheidsonderzoek zijn binnen!
Onze klanten ervaren de in-company trainingen, opleidingen en coaching als verrijkend en zijn enthousiast over de impact ervan!
Een schitterend resultaat, dat we graag met jullie delen.

100% score tevredenheid!

Zowel opdrachtgevers als deelnemers waren verwonderd over de impact die de coaching- en trainingssessies op hen en hun medewerkers hadden.

De sessies lopen gestructureerd met veel ruimte voor eigen inbreng.

De trainer/coach wordt ervaren als iemand die deelnemers op hun gemak stelt en toch pertinente vragen durft te stellen. Hij beschikt over een ruime theoretische bagage en verwerkte ervaring.
Hij is oprecht geïnteresseerd in de blijvende resultaten van de trainingen. In-company trajecten worden vooraf grondig doorgenomen en ook na het traject blijft de trainer beschikbaar voor persoonlijk advies.

SYSTO beschikt over goede technieken en methoden om moeilijke emotionele onderwerpen op een rustige bedachtzame manier aan te pakken. De trainer komt niet met een voorgekauwde theorie, maar laat cursisten geleidelijk aan nieuwe inzichten ontdekken.

Iedereen is tevreden over de informatie die ze vooraf krijgen. Mondeling krijg je alle toelichting en persoonlijke duiding die je wenst.
De prijs is volgens alle klanten zeker in verhouding met de kwaliteit.

Alle klanten vonden de samenwerking met SYSTO inspirerend en de nieuw verworven inzichten waardevol en verrijkend!