SYSTO

Familie GPS

De kortste route naar jouw plek via familieopstellingen

Doelstelling

Een familie. We hebben er allemaal één. We worden geboren in een familie, groeien erin op en delen de belangrijke momenten in ons leven met hen die er deel van uitmaken. Logisch dus dat de verbondenheid binnen een familie (of ook het gebrek daaraan) een enorme invloed heeft op de persoon die we zijn en de relaties die we aangaan. Als de invloed positief is, dan is dat mooi maar helaas werkt het niet altijd zo. We zijn ons vaak nauwelijks bewust van de werkelijke omvang van de invloed die onze familie op ons heeft.

Familieopstellingen openen je ogen voor de onbewuste en soms beperkende verstrikkingen in een systeem. Je krijgt niet alleen meer inzicht in hoe jouw systeem werkt en wat jouw plek daarin is maar ook in je eigen doen en laten. Het is precies dit bewustzijn dat je de kans geeft om te werken aan je eigen persoonlijke groei.

Na de opleiding Familie GPS – Familieopstellingen

  • Kan je een genogram opstellen en uitleggen
  • Kan je de wetten van een systeem snel herkennen en harmonie creëren
  • Kan je anderen deskundig begeleiden in hun groeiproces
  • Kan je 1 op 1 interventies uitvoeren met voorwerpen
  • Kan je familieopstellingen faciliteren
  • Kan je inzicht verkrijgen in jouw eigen gevoelens en gedrag
  • Kan je de kracht ontdekken van jouw eigen intuïtie
  • Kan je navigeren in een waarneembaar veld
  • Kan je juiste interventies doen op het juiste moment
  • Kan je erkennen wat er is

Trainers

Het waren fijne dagen en ik heb er veel van geleerd. Vooral de kunst om vanuit het lege midden te reageren werkt inspirerend . Fijn om mee te oefenen- Ria Mulders

Aanpak

De opleiding Familie GPS verloopt in modules van 2 aaneensluitende dagen per maand, dit gedurende 5 maanden en 1 certificatiedag op het einde van de opleiding. Tijdens iedere module werken we rond verschillende thema’s. Er wordt tijd besteed aan theoretische achtergrond, persoonlijk proceswerk en het aanleren van nieuwe technieken. Deze technieken worden onmiddellijk toegepast tijdens oefeningen onderling. We werken rond echte thema’s, geen rollenspellen, opdat persoonlijke groei kan leiden tot een betere coach. Voor de certificatiedag dien je een persoonlijk verslag in van jouw evolutie tijdens de opleiding.


Doelgroep

Deze intensieve opleiding staat open voor iedereen die wil leren hoe een familiesysteem in elkaar zit en bereid is naar de essentie te kijken. Voor mensen die anderen beroepsmatig begeleiden en hun kennis en kundigheid willen uitbreiden zal deze opleiding hen de nodige expertise bieden.


Data & Uren

De opleiding Familie GPS bestaat uit 11 dagen (77 opleidingsuren)
De cursustijden zijn van 9u30 tot 17u
Specifieke data kan men terugvinden in de kalender


Prijs

€ 2150 excl. btw en catering, incl. syllabus en coaching
€ 1935 excl. btw (vroegboekkorting 10%)


Wil je deelnemen?

Schrijf je in! In de agenda vind je een overzicht van alle data en locaties

Business Navigation