SYSTO

Outplacement

The start of something new

  Soms is een ontslag onvermijdelijk, herstructurering, financiële oorzaken of omdat het voor beide partijen gewoon de beste oplossing is. Voor zowel de werkgever als de werknemer heeft dit verstrekkende gevolgen.


  Werknemer

  Het leven zoals je het kende, neemt een serieuze wending, plots ben je weer beschikbaar voor de arbeidsmarkt, en zit je met een hoop vragen. SYSTO kan je intensief begeleiden in het verwerken van het hele gebeuren en de onzekerheden die hierbij komen kijken, en het samen op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen.

  Ik ben

  Werknemer
  en wil meer info over outplacement


  Werkgever

  Bij een ontslag kan SYSTO de werkgever ondersteunen in de veranderingen die zullen plaats vinden op de werkvloer:er valt iemand weg uit het bedrijf, uit een team. SYSTO biedt begeleiding op maat om dit op te vangen, zowel organisatorisch als emotioneel.

  Ik ben

  Werkgever
  en wil meer info over outplacement


  Loopbaanbegeleiding

  Enerzijds kan een ontslag misschien alsnog vermeden worden. We kijken via loopbaanbegeleiding of een medewerker intern geheroriënteerd kan worden.
  Anderzijds onderzoeken we via loopbaanbegeleiding of het wel opportuun is voor de medewerker om te blijven, zo kan het ontslag voor de medewerker beter gekaderd worden en dus aanvaard worden.