SYSTO

Werknemer

Outplacement

  Oplossingen

  Je bent ontslagen, … een hoop vragen en onzekerheden komen meteen boven drijven. Waar vind ik een nieuwe job? Hoe zal ik het financieel trekken? Waarom werd ik ontslaan? Even word je hele wereld overhoopgehaald.
  Belangrijk om te weten is dat jij als werknemer bepaalde rechten hebt. Word je ontslagen en wil je hier meer zicht op krijgen? Neem dan zeker contact op, zodat we je kunnen helpen bij het duiden van de wettelijke verplichtingen van jouw werkgever.

  Outplacement biedt toekomstperpectief

  • Wanneer u slachtoffer bent van een reorganisatie
  • Als je niet meer voldoet voor je functie
  • Bij een onwerkbare situatie
  • Tijdens de verwerking van het verlies
  • In wie je bent, wat je wil en wat je kan

  Coach

  Aanpak

  In een eerste persoonlijke ontmoeting overlopen we het traject, de manier van werken en is er ruimte om jouw vragen te stellen. Op die manier krijg je voeling met de werkwijze en met de persoonlijkheid van de coach, het is immers van het grootste belang dat het voor jou klikt. Het is jouw traject en jouw toekomst,…
  Eens je beslist hebt dat het voor jou goed voelt, gaan we tijdens het outplacementtraject samen aan de slag, om de onzekerheden te doorprikken, je passie en talenten helder te krijgen, en zicht te krijgen op wat je valkuilen en je belemmeringen zijn. Een erg intens en persoonlijk traject, waar vertrouwen en veiligheid aan de basis liggen.
  Eenmaal zicht op jouw nieuwe uitdaging helpen we je bij de keuze in vacatures (welke vacature past echt bij jou?), het opstellen van je CV en sollicitatiebrief (hoe kan je je onderscheiden van de anderen en laten blijken wie je bent?).
  Het traject kan tot 6 maanden lopen, zorg dus voor jezelf en kies voor een begeleiding die voor jou het beste aanvoelt.


  De volgende stap

  Afspraak maken

  Werknemer