SYSTO

Eef Janssen


Contactinfo

Specialisaties

Talen

Nederlands, Engels


Locaties

Je voelt dat Eef vanuit haar eigen uitgebreide ervaring echt gepassioneerd is voor loopbaancoaching en Ellen brengt zoveel krachtige systemische vragen bij die voor nieuwe en verrassende inzichten zorgen. Hun expertise geven ze met passie door in de opleiding. Alles werd duidelijk en boeiend gebracht. Ik heb weer zoveel nieuwe methodieken geleerd, zelfs na mijn jaren van ervaring als begeleider.- Ronald S.
De persoonlijke aanpak en expertise van Eef in combinatie met de duidelijke structuur doorheen de opleiding, maken dat ik me in deskundige handen voelde van begin tot einde.
Door testen maar vooral door de persoonlijke gesprekken met Eef heb ik een beter inzicht gekregen in mijn talenten en passies. Eerst was ik een beetje teleurgesteld en verrast maar achteraf toch blij dat ik altijd al de job gedaan heb die perfect bij mij past en dat er eigenlijk geen reden is om het over een andere boeg te gooien omwille van één tegenslag. Nu sta ik opnieuw sterk in mijn schoenen en ben ik klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan
Jarenlang heb ik verschillende administratieve functies met veel plezier gedaan tot ik onlangs, enkele maanden na een promotie, ontslagen werd. Dit was een serieuze klap en ik was ervan overtuigd dat ik een andere richting uit moest gaan. Maar welke? Zo ben ik bij Eef voor loopbaanbegeleiding terechtgekomen.
Andy Curinckx