fbpx

Anne-Mie Langens

Professional Coach

Talen

Locaties

Hasselt, Oudsbergen

Testimonials

Carmen Heynen

Loopbaanbegeleider Anne-Mie is een vriendelijke, empatische dame die haar job als loopbaancoach met hart en ziel uitoefent. Ze zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Na mijn loopbaan-verhaal gedaan te hebben, leerde ik dankzij Anne-Mie haar inzicht dat er zich een steeds terugkomend patroon vormde in mijn professionele keuzes dat ik moest doorbreken, om tot nieuwe resultaten te komen. Oefeningen van zelfreflectie hebben mijn kwaliteiten naar boven gebracht, mijn positieve punten die ik al even uit het oog was verloren. Ik heb mezelf weten opwaarderen en door deze inzichten zelfs totaal onverwacht een nieuwe en boeiende job gevonden! Bedankt Anne-Mie voor je deskundige begeleiding, en verruimende gesprekken.

Aurelie Maes

Anne-Mie is een heel toegankelijke coach met een warm hart. Dit merk je al bij de eerste ontmoeting. Desondanks een warm persoon heel positief in de oren klinkt, vind ik dit niet het belangrijkste aspect van een coach en allesbehalve het belangrijkste element in coaching. Het is zeker een pluspunt. Echter wordt een geslaagde coach volgens mij door andere factoren bepaald. Ik verwacht van een coach dat hij/zij mij confronteert met een aantal zaken, eerlijk is met mij, me laat werken aan mezelf, me verder doet nadenken,…   Dit heeft Anne-Mie tijdens de sessies steeds teweeg gebracht. Anne-Mie kijkt verder dan het verhaal dat je brengt, wijst je op wat ze ziet, kadert dit, maar probeert ook uit te zoeken waar dit vandaan komt. Daarenboven wijst ze je op zaken waar je aan kan werken en reikt ze je methodieken aan. Ik zou aldus geen betere coach kunnen wensen en raad Anne-Mie ten zeerste aan!

Lieve Van Nieuwenhuyze

Ik heb de coaching door Anne-Mie Langens als verhelderend ervaren. De rust die ze uitstraalde en de tijd die ze nam, versterkte de inhoud van de coaching. Heel blij dat ik heel snel terecht kon bij haar.

Erkend Loopbaanbegeleider Anne-Mie luistert graag naar je loopbaanvraag

Maak een afspraak

Email Anne-Mie