fbpx

Ellen Vandeput

Professional Coach & Trainer

Talen

Locaties

Hasselt

Greet Aernouts, Rurant

Naast de grote spiegel voor mezelf bracht deze opleiding me ook een groep geƫngageerde medecursisten waarmee ik op ontdekkingstocht ging. In een veilige omgeving verkenden we de kracht die in ieder van ons schuilt en ontdekte we ons innerlijke persoonlijkheid. Geen presentaties maar diepgaande praktijksessies waar we met open blik en zonder waardeoordeel leerden kijken naar de ander. We mochten aan de lijve ondervinden wat een goeie coach kan betekenen in een veranderingsproces van mensen. Dikke pluim voor de trainers!

Kelly Vranken, Leef

Ellen is erin geslaagd om me doen te geloven in mezelf. Ze heeft me getoond wat mijn sterktes zijn en dat ik veel sterker ben dan ik zelf dacht. Na deze opleiding kan ik zelf op weg. Sinds lange tijd heb ik weer momenten waarop ik een intens gevoel van geluk ervaar, en dat heb ik helemaal aan haar te danken.

Judith Nuyts, Coach – Teamleider

De opleiding ‘Professional Coach’ heeft me helemaal verrast, in de goeie zin! Ik had de mate van diepgang, vakkennis, ervaring, integriteit en fijngevoeligheid gewoon niet verwacht. Ik oefende tijdens de opleiding mijn coachingsvaardigheden en onderging vooral zelf ook een heel waardevol proces. Dankjewel Ellen!

Ilse Voeten, B.Gentiq

Trainers Ellen en Andy bieden je een heldere blik op de mogelijke dynamieken binnen je eigen systemen en dat van anderen. Je persoonlijke beleving en groei staan centraal. In een veilige omgeving worden real life cases besproken en doorvoeld. Keer op keer wordt een hechte groep gecreƫerd waarbinnen openheid en eerlijkheid leidt tot versterking van je innerlijke kracht. Chapeau !

Yves Lauwaert, Directie Igo

Investeren in deze coaching opleiding is een van de beste ‘moves’ die ik ooit heb gemaakt. Het heeft me uit de eindeloze ‘loop’ gehaald van ‘het uitzoeken voor mezelf van wat ik eigenlijk zou gaan doen’. Bedankt Ellen, Andy en mijn mede-cursisten om voor deze beweging te zorgen!

Volg opleidingen bij trainer Ellen Vandeput

Ontdek de speciale gave van Ellen

Ben je bereid om je te laten empoweren

Email Ellen Bel 0478 59 30 17