fbpx

Kerntalenten

Ontdek je potentieel!

Maak de juiste keuze voor je studie, je werk, je leven.

Een kerntalentenanalyse brengt je karakter, je talenten (potentieel), én je motivatie (goesting) in kaart op een heel gedetailleerd en genuanceerd niveau.

Talenten Scan

Kerntalenten geven dus nog niet aan of je een vaardigheid of competentie nu ook al echt verworven hebt, dus of je dit nu al kùnt. Wel wat er in jouw aard en potentieel ligt – misschien zelfs nog verborgen – en wat je energie geeft om te doen vanuit je authentieke, originele zelf, zonder de invloed van opvoeding, levensgebeurtenissen, normen & waarden, enz.

Ontdek je kerntalenten

Heel wat mensen hebben moeite om de juiste keuzes te maken op studievlak, beroepsvlak, relationeel vlak, hun carrièreplan enz. Soms twijfelen ze sterk tussen twee verschillende opties maar vaker hebben ze geen enkel idee van de richting of beslissing die echt bij hen past.

Is dit bij jou ook het geval? Dan is een kerntalentenanalyse de ideale manier om hierbij zeer concrete ondersteuning te krijgen.

Testimonials

Tom Goor, Engie Fabricom

Dankzij de coach zijn mijn talenten en werkpunten in kaart gebracht. Inzicht in mijn talenten en hoe ik deze kan gebruiken, heeft mijn carrière een boost gegeven!

Ellen Peeters

Een fantastische ontdekking dat je je voorkeuren uit je jeugd als reflectiemiddel kan gebruiken voor de juiste keuze in je professionele toekomst.

Vragen?

Sofie helpt je graag verder!

Neem contact op Bel +32 (0)11 15 15 11 Mail Sofie

Ontdek samen wat jouw kerntalenten zijn

Kerntalenten-analyse inplannen