fbpx

Vrouwelijk Leiderschap

Vrouwelijke energie en kracht

Vrouwelijk leiderschap gaat erover de authentieke vrouw te worden die je bent en je unieke, individuele kracht te herkennen. Door je (weer) te verbinden met je vrouwelijke energie, creëer je een bedding en innerlijke kracht die nodig is om jouw leiderschapskwaliteiten neer te zetten in je persoonlijke en professionele leven.

Volgende thema’s komen aan bod:

  • Hoe is de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie bij jou? Hoe gebruik je deze?
  • Zet jij je hard in of zet jij je hart in? De weg tussen kracht en kwetsbaarheid.
  • De dans tussen macht, kracht en overgave, hoe beweeg jij je daarin?
  • Congruentie: wat is je plek en wat is de rol die je hebt genomen?
  • Authenticiteit en bestemming: hoe zet jij jouw vrouwelijk leiderschap in de wereld?

Doelgroep

Vrouwen die hun leiderschap willen ontdekken of beter inzetten

Johan Merlevede, Executive Coach

Een groep van mensen die op een of andere manier met elkaar verbonden zijn, is een systeem. Teams en organisaties, waar ik mij op richt, zijn bij uitstek systemen. Deze cursus heeft me onder meer geleerd teamdynamieken met een systemische blik te bekijken en een kader gegeven om leiderschapsstijlen te benoemen. Ook in persoonlijke coaching zal de systemische benadering me helpen om een betere coach te zijn. Dit zal nog lang nazinderen..

Mario Vanderseypen, Professional Coach

Een zeer waardevolle opleiding die duidelijke inzichten brengt. Voldoende ruimte voor vraag en antwoorden doorheen deze opleiding.

Mario Vanderseypen, Professional Coach

Een zeer waardevolle opleiding die ik iedereen kan aanraden. Het heeft me zoveel gebracht. Ik voel me sterker als mens en als coach

Bert Brassé, Politie-Academy Nederland

Na het volgen van de Masterclass Systemisch Coachen was de Workshop Persoonlijk Succes een waardevolle aanvulling op die Masterclass. Ik heb een significante internationale ervaring met coaching van mensen in diverse sectoren. Hierdoor heb ik vele coaches en trainers ontmoet uit de hele wereld. Maar ik zelden zulke fijne en kundige professionals ontmoet als Ellen en Andy. Ze ‘ leven mij voor’ hoe een coach en trainer haar of zijn passie kan uitdragen en mensen enthousiast kan maken.

MT, Atrio

De coaching bood een krachtige mix van begeleide reflectie, ondersteuning en uitdaging die me in staat stelde mijn sterke en zwakke punten, waarden en doelen te begrijpen, evenals praktische ideeën en methoden om deze kennis te gebruiken om mezelf klaar te stomen voor succes. Na acht coachingsessies ben ik rustiger, zelfverzekerder en voel ik me beter in staat om nieuwe uitdagingen in mijn werk en mijn leven buiten het werk aan te gaan.

SdS, MAN

Verrassend genoeg genoot ik van de coachingsessies, wat te danken was aan de coachingstijl van mijn coach. Ze luisterde goed en koos relevante punten uit om aan te werken. Ze was in staat om haar stijl aan te passen aan mijn persoonlijkheid. Ze was goed in het krijgen van de juiste antwoorden van mij om veranderingen en ontwikkeling mogelijk te maken. Bedankt!

N.T., Inbev

In mijn tijd in zowel de private als de publieke sector heb ik een verscheidenheid aan leiderschaps- en managementtrainingsprogramma’s meegemaakt. Ik kan met vertrouwen zeggen dat de inhoud en levering van de sessies van SYSTO uitstekend was en zeker één van de beste die ik heb meegemaakt. Ik zou SYSTO ten zeerste aanbevelen.

Tim Mornae, HR Randstad

Wat een traject alweer! De masterclass systemisch coachen heeft me niet alleen heel veel nieuwe kennis opgeleverd, maar ook inzicht in mijn eigen systeem en mijn eigen dynamieken. Het heeft me inzicht gegeven in de werking van een organisatie en hoe ook je eigen dynamieken spelen in teamverband. Ellen is een zeer ervaren trainer en coach en dat voel je. Zoals ik SYSTO ken is er aandacht voor theorie, maar vooral wordt er veel geoefend en doorvoeld, waardoor je echt begrijpt waar het om gaat.

Ann Verlinden, Infinio

Het al meer dan 5 jaar geleden dat ik SYSTO leerde kennen. Uit nieuwsgierigheid ben ik eens een kijkje gaan nemen bij een opstellingsdag. Het was een eerste kennismaking met opstellingen. Meteen viel me op hoe Andy iedereen gerust kon stellen en hoe professioneel hij te werk ging. Ik vind het belangrijk dat mensen die voor een groep staan ook echt weten waarover ze praten. Andy kent zijn vak en daar heb je als cliënt alleen maar voordelen van.

Geert Vandepaar, Engie Solutions

Doordat ik in mijn job worstelde met telkens goed te willen doen voor iedereen (wat natuurlijk nooit lukt), heeft de coach mij ook laten inzien dat ik door af en toe eens iets te weigeren er zelf mentaal sterker van kan worden.

Coach

Ellen Vandeput
Professional Coach & Trainer
ellen.vandeput@systo.be

Inschrijven

Vragen?

Sofie helpt je graag verder!

Neem contact op Bel +32 (0)11 15 15 11 Mail Sofie

Nieuwsbrief SYSTO

Ja, ik wil heel graag op de hoogte gehouden worden over

  • Tips voor empowerment
  • Data opleidingen en events
  • Nieuwe trends
Inschrijven op nieuwsbrief