fbpx

Outplacement

The start of something new

Soms is een ontslag onvermijdelijk, herstructurering, financiële oorzaken of omdat het voor beide partijen gewoon de beste oplossing is. Voor zowel de werkgever als de werknemer heeft dit verstrekkende gevolgen.

Werknemer

Het leven zoals je het kende, neemt een serieuze wending, plots ben je weer beschikbaar voor de arbeidsmarkt, en zit je met een hoop vragen. SYSTO kan je intensief begeleiden in het verwerken van het hele gebeuren en de onzekerheden die hierbij komen kijken, en het samen op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen.

Werkgever

Bij een ontslag kan SYSTO de werkgever ondersteunen in de veranderingen die zullen plaats vinden op de werkvloer:er valt iemand weg uit het bedrijf, uit een team. SYSTO biedt begeleiding op maat om dit op te vangen, zowel organisatorisch als emotioneel.

Loopbaanbegeleiding

Enerzijds kan een ontslag misschien alsnog vermeden worden. We kijken via loopbaanbegeleiding of een medewerker intern geheroriënteerd kan worden.
Anderzijds onderzoeken we via loopbaanbegeleiding of het wel opportuun is voor de medewerker om te blijven, zo kan het ontslag voor de medewerker beter gekaderd worden en dus aanvaard worden.

Vragen?

Ellen helpt je graag verder!

Neem contact op Bel +32 (0)11 15 15 11 Mail Ellen

Nieuwsbrief SYSTO

Ja, ik wil heel graag op de hoogte gehouden worden over

  • Tips voor empowerment
  • Data opleidingen en events
  • Nieuwe trends
Inschrijven op nieuwsbrief

Brigitte Peeters

Na mijn ontslag kwam ik bij SYSTO terecht voor outplacement. Binnen de 2 maand had ik een nieuwe job. Nooit gedacht dat ik zo snel het verlies van mijn oude baan kon omruilen voor een nieuwe uitdaging die me ontzettend veel voldoening geeft. Dit is het beste wat mij kon overkomen.