fbpx

Coaching Skills

Jouw impact op de wereld

Een brede waaier van tools en technieken voor je coachingsvaardigheden

Vragen?

We helpen je graag verder!

Neem contact op Bel +32 (0)11 15 15 11 Mail ons

Nieuwsbrief SYSTO

Ja, ik wil heel graag op de hoogte gehouden worden over

  • Tips voor empowerment
  • Data opleidingen en events
  • Nieuwe trends
Inschrijven op nieuwsbrief

Ria Meesters

De verdieping in systemisch coachen bij SYSTO was indrukwekkend. Onvoorstelbaar hoe je een groter systeem in beweging kunt brengen door gerichte interventies. Men merkt duidelijk dat de coaches hierin gespecialiseerd zijn.

Anja Moors, Cegeka

Precies de goede aanpak. Goede verhouding theorie – praktijk. Trainiers die niet enkel de theorie brengen, maar dit op een inspirerende & uitdagende manier doen zodat je zowel als cursist, maar meer nog als persoon een enorme evolutie/groei doormaakt! Top opleiding & trainers die ik dan ook zeker kan aanbevelen!

Chris Volders, Manager

Een zeer leerrijke en ervaringsgerichte opleiding! Op een zeer enthousiaste en inspirerende manier gebracht, zodat je deze techniek onmiddellijk in de praktijk wil zetten!

Katrijn Desteghe, Coach

Deelnemen aan de opleiding Masterclass Systemic Coach is niet zomaar deelnemen aan een opleiding. Het is op stap gaan in je eigen systeem, gaan schudden aan je eigen boom, doorvoelen van je eigen blokkades, sterktes, falen en successen. Het is een prachtige voorbereiding op het effectief werken als coach. En daarnaast ben ik als mens weer gegroeid. Een prachtige ervaring voor zij die ook echt bij zichzelf durven de diepte in gaan om zo de coachee voor te leven dat het kan.

Bart H., Loopbaanbegeleider

De meerwaarde van de opleiding loopbaancoaching bij SYSTO is absoluut de systemische invalshoek, waardoor ik niet langer meer kijk naar een individu los van het hele systeem en sneller verbanden en dynamieken heb leren zien. De vragen die ik nu stel, zorgen voor een snellere en sterkere impact die tot een duurzamer resultaat leiden, wat ik voordien soms miste in mijn werk.

Lore Van de Weyer, Professional Coach

Dankjewel voor de zeer leerrijke opleidingen. Het is niet enkel het theoretische deel, maar ook vooral de bezieling waarmee dit gegeven wordt en hoe je dit als cursist mee gaat dragen, waardoor het een deel van jezelf wordt. Top! Lore

Greet Dyckmans, Diamond Developement

Deze opleiding is een echte aanrader voor elke coach die zich verder wilt verdiepen in het vak van loopbaanbegleider! Kathleen brengt dit thema met passie en expertise. Ellen, die 3 van de 7 dagen co-trainde, voegt daar een interessante systemische kijk aan toe. Beide dames kennen hun vak. Er is een mooie afwisseling van theorie en praktijk en voldoende aandacht voor verdieping met de groep. Wat mij betreft had deze opleiding gerust een paar dagen langer mogen duren 🙂

Liesbeth Denis, Professional Coach

Ik heb het gevoel dat ik bij deze cursus echt naar ‘binnen’ ben gegaan, naar mezelf heb gekeken, op plaatsen gaan kijken waar ik nog nooit was geweest…Toegelaten te doorvoelen, doorworstelen, … Heb omarmd. Wat Ellen kan en doet is fantastisch. Het is het werk van een experte die er ten volle staat! Zelfs het hanteren van het zwaard heeft diepe indruk op me gemaakt 🙂

Myriam Candries, StayHungry

Stilstaan om vooruit te gaan. De opleiding systemisch coachen heeft mijn persoonlijke ontwikkeling een geweldige boost gegeven. Ellen laat je als geen ander ervaren hoe systemisch coachen start bij het doorvoelen en erkennen van je eigen systeem van herkomst. Coachen vanuit liefde voor het systeem heeft me een hele nieuwe kijk gegeven en heeft me gretig gemaakt om te floreren vanuit mijn volle potentieel.

Mario Vanderseypen, Professional Coach

Een zeer waardevolle opleiding die duidelijke inzichten brengt. Voldoende ruimte voor vraag en antwoorden doorheen deze opleiding.