fbpx

Career Coaching

Voldoening in je job

Career coaching helpt je inzichten te krijgen in je waarden, interesses en mogelijkheden. We ontwikkelen een plan dat je toelaat om je carrière te verbeteren of te veranderen. Jouw coach zal je helpen om antwoorden te vinden voor je vragen en ze om te zetten in concrete actie. Het geeft heel veel voldoening als je kan werken vanuit je passie.

Career coaching biedt je de ondersteuning voor:

  • Achterhalen van je talenten
  • Verminderen van je stressniveau
  • Bereiken van een gezonde work-life balans
  • Stellen van grenzen
  • Innemen van je professionele plek
  • Nemen van beslissingen en keuzes
  • Omgaan met ontslag
  • Communicatievaardigheden
  • Wegnemen van onzekerheid over eigen positie of capaciteiten

Testimonials

Kristel Smets

Marianne heeft vol enthousiasme, geloof en vertrouwen gereageerd op mijn droom om een eigen zaak uit te bouwen. Heel snel kon ze de voordelen herkennen en benoemen in mijn huidige situatie om mijn dromen waar te maken. Het lukt haar makkelijk om mijn twijfels, angsten en aarzelingen op te vangen met oplossingen waardoor obstakels snel van de baan geraken. Daarnaast kon ze me heel snel de weg wijzen naar interessante websites en trajecten die mij enorm helpen om vooruit te komen. Ze volgt gemaakte afspraken snel en correct op, haar ervaringen zijn een grote steun voor mij, stuwen mij vooruit. De coaching geeft mij een boost om verder te gaan met het waarmaken van mijn dromen. Ze geeft mij energie en vertrouwen dat ik stap voor stap en goed voorbereid een eigen zaak zal starten.

S.V.

Ik zie coach Dominique als iemand met een luisterend oor en veel empathie met tegelijkertijd een realistische kijk in combinatie met ruimdenkendheid, innovatief en vernieuwend zijn & out of-the-box kunnen denken om samen resultaatgericht tewerk te gaan.

Carmen Heynen

Loopbaanbegeleider Anne-Mie is een vriendelijke, empatische dame die haar job als loopbaancoach met hart en ziel uitoefent. Ze zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Na mijn loopbaan-verhaal gedaan te hebben, leerde ik dankzij Anne-Mie haar inzicht dat er zich een steeds terugkomend patroon vormde in mijn professionele keuzes dat ik moest doorbreken, om tot nieuwe resultaten te komen. Oefeningen van zelfreflectie hebben mijn kwaliteiten naar boven gebracht, mijn positieve punten die ik al even uit het oog was verloren. Ik heb mezelf weten opwaarderen en door deze inzichten zelfs totaal onverwacht een nieuwe en boeiende job gevonden! Bedankt Anne-Mie voor je deskundige begeleiding, en verruimende gesprekken.

Geert Vandepaar, Engie Solutions

Doordat ik in mijn job worstelde met telkens goed te willen doen voor iedereen (wat natuurlijk nooit lukt), heeft de coach mij ook laten inzien dat ik door af en toe eens iets te weigeren er zelf mentaal sterker van kan worden.

Je volgende carrière stap!

We werken samen naar jou ideale job

 

 

Afspraak maken