fbpx

Opleidingen

Ontwikkel de juiste skills

Kristof Van de Loock, Creative Wonderland

De coach opleiding bij SYSTO heeft mijn verwachtingen absoluut overtroffen! Het is in geen enkel opzicht een klassieke training, het is eigenlijk meer een beleving. De interactie tussen de twee trainers en de cursisten maken integraal deel uit van de opleiding, sterker, zonder deze interactie zou er geen cursus zijn. Je ondervindt aan de lijve hoe het is om te coachen en gecoacht te worden. En de coaching die je hierdoor de facto krijgt, komt er gratis bovenop. Het “voortschrijdend inzicht” in wie je zelf bent als persoon, is onlosmakelijk verbonden met deze manier van trainen, en dat heb ik als een onverwachte – maar zeer welkome – meerwaarde ervaren. Kortom, een aanrader!

Greet Aernouts, Rurant

Naast de grote spiegel voor mezelf bracht deze opleiding me ook een groep geëngageerde medecursisten waarmee ik op ontdekkingstocht ging. In een veilige omgeving verkenden we de kracht die in ieder van ons schuilt en ontdekte we ons innerlijke persoonlijkheid. Geen presentaties maar diepgaande praktijksessies waar we met open blik en zonder waardeoordeel leerden kijken naar de ander. We mochten aan de lijve ondervinden wat een goeie coach kan betekenen in een veranderingsproces van mensen. Dikke pluim voor de trainers!

Katrijn Desteghe, Coach

De persoonlijke aanpak en expertise van de trainer in combinatie met de duidelijke structuur doorheen de opleiding, maken dat ik me in deskundige handen voelde van begin tot einde.

Reene van de Wall

Zowel de opleiding professional coach als de masterclass systemisch coachen is zeer verrijkend. Dit is informatie waar ik jaren later nog over kan vertellen, die vanzelf ‘blijft plakken’, die herkenbaar is en op zoveel vlakken in mijn leven toepasbaar is. Het feit dat je door je eigen stukken moet gaan, zorgt ervoor dat je het echt beleeft. De passie van de trainer voor de gegeven inhouden is voelbaar en haar kennis zorgt ervoor dat je zelden met onbeantwoorde vragen vertrekt.

Katja Bamps, Coach

Als ik in deze opleiding zit, voel ik dat leef vanuit wie ik ten volle kan zijn. Nadat de opleiding gedaan was, kreeg ik al snel een gemis om terug te voelen hoe je kan groeien door de inbreng van Andy en Ellen, door de dynamiek van de groep, door het gegeven dat alles welkom is. Dankjewel!

Dirk Hemelings, Manager

Je bent er zo goed als zeker van dat je alles over jezelf weet en dan toch word je weer overdonderd door nieuwe inzichten. Dat is een opleiding bij SYSTO. Om nog maar te zwijgen over de kennis en het kunnen van de trainers. Dit was mijn derde opleiding bij jullie en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Ik heb gigantisch veel geleerd.

Yentl Adams

Deze opleiding heeft zoveel in mijn leven veranderd! Fenomenaal hoe ik een open persoon geworden ben, die nu in haar leven verder aan de slag is met hier nog beter in worden. Nog dapperder worden, nog meer vertrouwen hebben. In deze opleiding heb ik een fenomenale basis aan coachingtechnieken geleerd, waarmee ik nu creatief in de praktijk aan de slag kan. Mezelf meebrengen is iets wat ik ook in de opleiding heb geleerd, gewoon authentiek vanuit jezelf durven werken, een basisvertrouwen in jezelf durven hebben. Wauw… ik ben ontzettend blij dat ik deze keuze gemaakt heb en ben blij en trots dat ik een coach opgeleid door SYSTO ben!

Magali Minet

Het leven zit vol verrassingen en vraagt om geleefd te worden. De opleiding systemisch coachen is een rijke confrontatie met jezelf. De passie waarmee de cursus gegeven wordt alsook de aandacht die besteed wordt aan het uitbouwen van een veilige groepsdynamiek, maken dit traject tot een unieke en bloedeerlijke zelfontplooiing verwordt.