fbpx

Loopbaanbegeleiding

Unieke aanpak, bewezen resultaten

Ga fluitend naar je werk!

Maak met de juiste coach en zelfreflectie de loopbaankeuzes die bij jou passen, jou energie geven en jou doen empoweren.

Loopbaanbegeleiding is een intensief coachingtraject met gesprekken, oefeningen en testen op maat van jouw loopbaanvraag. We brengen jouw valkuilen en drijfveren in kaart en helpen jou om je ideale professionele toekomst te creëren, en het type job dat daarbij past. Samen werken we ook een realistisch stappenplan uit om daar te komen.

Tijdens je loopbaanbegeleiding sta je stil bij je job, je carrière, je talenten, je dromen, je work-life balance enz. Dat doe je in een traject van 4 of 7u, verdeeld over verschillende afspraken met je persoonlijke coach. Ook online loopbaanbegeleiding is mogelijk.

Marianne Franssen

Ik vind Andy zeer bekwaam en meer dan geschoold, hij heeft gewoonweg het talent om mensen en situaties in te voelen en dat te verwoorden, ook al moet je’t soms gewoonweg zelf inzien bij wijze van les waarschijnlijk, maar dit is veel meer dan loopbaanbegeleiding. Eigenlijk een must voor elke werknemer en ondernemer!

An Katrien Jouck

Ik vond de begeleiding echt nuttig en verhelderend. De systeemgerichte aanpak was confronterend, maar nuttig, want zo kreeg ik een beter inzicht in de oorzaak van mijn huidige probleem. De coach was heel goed en had een aanpak waar ik me zeker in kon vinden.

Lieve Van Nieuwenhuyze

Ik heb de coaching door Anne-Mie Langens als verhelderend ervaren. De rust die ze uitstraalde en de tijd die ze nam, versterkte de inhoud van de coaching. Heel blij dat ik heel snel terecht kon bij haar.

Gratis telefonisch infogesprek

We luisteren naar je persoonlijke doelstelling

Afspraak inplannen

Loopbaanbegeleiding specifiek voor:

Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)

 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan biedt ondersteuning om je arbeidsmarktgerichte persoonlijke ontwikkeling te bevorderen
 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan kan reflexief of actiegericht zijn
  • Bij een reflexief persoonlijk ontwikkelingsplan staat de reflectie over je loopbaan en competenties en het benoemen van je loopbaandoel centraal
  • Bij een actiegericht persoonlijk ontwikkelingsplan mondt deze reflectie uit in een actieplan
 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan omvat deze kernelementen:
  • jouw reflectie over je loopbaan of competenties
  • een doel dat je wil bereiken met betrekking tot je eigen loopbaan of competenties (= je loopbaandoel), en
  • in het geval van een actiegericht persoonlijk ontwikkelingsplan:
   • een opvolgbaar actieplan om je loopbaandoel te bereiken
   • de uitvoering van je actieplan, en
   • de evaluatie van je actieplan waarin gereflecteerd wordt over het eigen leren of het al dan niet behalen van je loopbaandoel

40€ voor 4u loopbaanbegeleiding

Testimonials

S.M., Bediende

Ik was uiteraard enorm tevreden over de loopbaanbegeleiding die ik tot nu toe gevolgd heb bij SYSTO. Het heeft me nieuwe inzichten bijgebracht waar ik niet enkel nooit bij had stilgestaan, maar die me immens verder geholpen hebben en nu nog ook verder helpen.

Kristel Smets

Marianne heeft vol enthousiasme, geloof en vertrouwen gereageerd op mijn droom om een eigen zaak uit te bouwen. Heel snel kon ze de voordelen herkennen en benoemen in mijn huidige situatie om mijn dromen waar te maken. Het lukt haar makkelijk om mijn twijfels, angsten en aarzelingen op te vangen met oplossingen waardoor obstakels snel van de baan geraken. Daarnaast kon ze me heel snel de weg wijzen naar interessante websites en trajecten die mij enorm helpen om vooruit te komen. Ze volgt gemaakte afspraken snel en correct op, haar ervaringen zijn een grote steun voor mij, stuwen mij vooruit. De coaching geeft mij een boost om verder te gaan met het waarmaken van mijn dromen. Ze geeft mij energie en vertrouwen dat ik stap voor stap en goed voorbereid een eigen zaak zal starten.

Carmen Heynen

Loopbaanbegeleider Anne-Mie is een vriendelijke, empatische dame die haar job als loopbaancoach met hart en ziel uitoefent. Ze zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Na mijn loopbaan-verhaal gedaan te hebben, leerde ik dankzij Anne-Mie haar inzicht dat er zich een steeds terugkomend patroon vormde in mijn professionele keuzes dat ik moest doorbreken, om tot nieuwe resultaten te komen. Oefeningen van zelfreflectie hebben mijn kwaliteiten naar boven gebracht, mijn positieve punten die ik al even uit het oog was verloren. Ik heb mezelf weten opwaarderen en door deze inzichten zelfs totaal onverwacht een nieuwe en boeiende job gevonden! Bedankt Anne-Mie voor je deskundige begeleiding, en verruimende gesprekken.

Nieuwsbrief SYSTO

Ja, ik wil heel graag op de hoogte gehouden worden over

 • Tips voor empowerment
 • Data opleidingen en events
 • Nieuwe trends
Inschrijven op nieuwsbrief

Vragen?

We helpen je graag verder!

Neem contact op Bel +32 (0)11 15 15 11 Mail ons