fbpx

Kwaliteitslabels

Proven quality

Qfor

SYSTO heeft een klantentevredenheidsonderzoek ondergaan en scoorde 100%. Op basis van de auditresultaten en het advies van de auditor heeft de Certificatiecommissie van Management Information onze organisatie SYSTO een Qfor erkenning verleend.

Dowload het Qfor-Certificaat SYSTO

KMO Portefeuille

De KMO-Portefeuille is een laagdrempelige en interactieve toepassing waarlangs ondernemers jaarlijks subsidies kunnen bekomen van de Vlaamse overheid.
Erkenningsnummer SYSTO: DV.O209625

Download het KMOP-Certificaat SYSTO

Download handleiding subsidieaanvraag KMOP

Loopbaancheques

SYSTO is een erkend loopbaancentrum. Ben je een werknemer of zelfstandige en wil je loopbaanbegeleiding volgen om weer fluitend naar je werk te gaan? Via loopbaancheques betaal je maar een klein deel van de kosten.

Opleidingscheques

De opleidingscheques zijn er voor werknemers, ambtenaren of uitzendkrachten die werken in Vlaanderen of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en daar ook gedomicilieerd zijn. Je kan ze bestellen via VDAB.

Outplacement

Door het CERTO-label kunnen de outplacementbureaus een kwaliteitsgarantie geven van hun diensten aan de betrokken bedrijven en werknemers. SYSTO heeft het certificaat behaald en draagt het CERTO-kwaliteitslabel.