fbpx

Persoonlijk Succes

Surfen op de levensstroom

Het innerlijk beeld dat mensen van zichzelf hebben is van grote invloed op de manier waarop zij hun doelen proberen te verwezenlijken. Vertrouwen in eigen potentieel en daarmee connecteren zijn onmisbare voorwaarden voor succes.

Het is voor velen beangstigend om hun volle succes te omarmen, ook al ligt het voor het grijpen. Hoe kan je je succes werkelijk nemen?

In deze workshop leer je succes- en faalangst kennen en herkennen.

Bert Brassé, Politie-Academy Nederland

Na het volgen van de Masterclass Systemisch Coachen was de Workshop Persoonlijk Succes een waardevolle aanvulling op die Masterclass. Ik heb een significante internationale ervaring met coaching van mensen in diverse sectoren. Hierdoor heb ik vele coaches en trainers ontmoet uit de hele wereld. Maar ik zelden zulke fijne en kundige professionals ontmoet als Ellen en Andy. Ze ‘ leven mij voor’ hoe een coach en trainer haar of zijn passie kan uitdragen en mensen enthousiast kan maken.

Doelgroep

Succes- en faalangst onderkennen en ermee leren omgaan. Voor ieder die al dan niet beroepshalve deze terreinen wil verkennen. Van deelnemers wordt verwacht dat zij bereid en in staat zijn hun persoonlijke (werk)ervaringen in te brengen.

Coaches

Een interactieve dagworkshop persoonlijk succes met een combinatie van oefeningen en individuele praktijkcases

Vragen?

Ellen helpt je graag verder!

Neem contact op Bel +32 (0)11 15 15 11 Mail Ellen

Nieuwsbrief SYSTO

Ja, ik wil heel graag op de hoogte gehouden worden over

  • Tips voor empowerment
  • Data opleidingen en events
  • Nieuwe trends
Inschrijven op nieuwsbrief